Stäkets hantverk & design

Välkomna tillbaka hit till min lilla blogg! Här så brukar jag ju, som många av er redan vet, för det mesta skriva om saker och ting som händer i min vardag och i mitt liv. För inte så länge sedan så skrev jag ju ett par ord om min hobby, vilket är att sticka och dessutom samla på handfärgade garn, och då var det många av er som också befinner er här i närheten av mig då exempelvis på Kungsholmen, Södermalm eller Östermalm med omnejd som hörde av er till mig och uttryckte ert egna intresse för detta och även då ville veta vart någonstans som jag själv väljer att vända mig när det kommer till just att hitta kvalitativa och vackra garner och just då även handfärgade garn som jag alltid tycker är lite extra speciella.

Hur som helst så är jag ju givetvis gärna behjälplig med detta och därför så tänkte jag ta och rekommendera Stäkets hantverk & design som alltså är det företaget som jag själv har valt att vända mig och som jag fortsätter att återvända till när jag vill köpa garn och tillbehör till mina projekt. Jag tycker nämligen att de har oerhört kunniga och engagerade i sina kunder och därför så får man alltid precis den hjälp och service som man behöver när man vänder sig dit och så känner man sig dessutom alltid så trevligt bemött! Hur som helst så kan jag alltså, som sagt, varmt rekommendera Stäkets hantverk & design och deras sortiment och utbud av garn och tillbehör då jag aldrig har känt att jag inte har kunnat hitta de kvalitativa produkter och garn som jag är ute efter varje gång. Jag hoppas nu att detta som jag nämnde lite högre upp kommer att kunna vara behjälpligt och att ni alla intresserade finner det som ni söker hos just Stäkets hantverk & design!