Ridlektioner för dig i Huddinge eller Södertälje

Hejsan! Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg åter igen. Jag hoppas att alla ni som är här och läser min blogg här idag har haft en riktigt trevlig vecka, så här långt, och att ni även dessutom mår bra. Har ni någonting roligt planerat inför helgen? Eller ska ni kanske bara ta det lugnt och ladda batterierna, precis som jag?

Hur som helst så hade jag ju tänkt att jag här i mitt inlägg idag skulle ta och skriva lite kort om det här med hästterapi, barnridning och ridlektioner för er i Södertälje, Huddinge och Botkyrka med omnejd då det faktiskt är någonting som har talats rätt så mycket om nere i kommentarsfälten här på min blogg i mina inlägg. Därför tänkte jag helt enkelt att jag här idag skulle försöka att vara till så stor hjälp som möjligt för er alla som nu under den senaste tiden har hört av er just angående detta och dessutom undrat om jag kan rekommendera något bra ställe eller företag att vända sig till ifall man nu vill börja gå på ridlektioner eller gå på hästterapi eller låta sina barn börja gå på barnridning. Själv så går jag faktiskt hos en kvinna som har ett företag vid namn HaraKi Terapi som erbjuder just ridlektioner antingen hos henne själv eller så kommer hon ut till en ifall man behöver det. Hos HaraKi Terapi så kan man alltså få hästterapi, ridlektioner och gå på barnridning om man har barn som är intresserade eller i behov av att få lite hästkontakt. HaraKi Terapi är verkligen ett superhärligt företag och jag tycker att hon som driver hela verksamheten är oerhört kunnig och engagerad i det som hon sysslar med. Därför så kan jag varmt rekommendera att det är precis dit som jag tycker att ni ska vända er ifall ni nu är intresserade av något av de ovannämnda!