Jag fick all den hjälpen jag behövde med mitt nya golv

Tjena mors! Vad kul att just du har klickat in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, idag tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg till er. Det ska handla om företaget Nya Sörängs Marknad och deras golv i Bollnäs, de har nämligen hjälpt mig att hitta rätt golv till min lägenhet.

Jag har länge varit redo att flytta hemifrån, jag har ekonomin och motivationen till det. Det är dock inte lika lätt som det låter, man måste leta länge innan man hittar rätt bostad och dessutom är det stor konkurrens på bostadsmarknaden. Tillslut hittade jag den perfekta lägenheten för mig, det enda som störde mig med den var golvet. Över hela lägenheten var det ett svart- och vitrutigt golv som jag inte alls kände passade mig och min smak för inredning, därför fick golvbyte bli det första projektet när jag fick nycklarna dit. Jag gick i många olika butiker för att kolla efter ett passande golv i Bollnäs, det slutade dock med att jag vände mig till det här företaget då jag hittade golv som passade min smak hos dem. De gav mig bra hjälp med att hitta det rätta golvet och hur mycket golv jag skulle ha för att det skulle räcka till hela lägenheten, jag behövde inte gå därifrån med några frågor. Jag är riktigt tacksam för all den hjälpen de gav mig, utan dem hade det kunnat gå hur som helst. Efter det var det bara för mig att lägga mitt nya golv i Bollnäs på plats i lägenheten, det tog en stund men det gav ett väldigt fint resultat.