Äntligen har vi fått upp en markis

God morgon, god morgon! Snart är det äntligen helg och lite ledighet att njuta av, innan jag går på helg vill jag dock hinna med att skriva ett inlägg till er. Min tanke är att jag ska berätta för er om företaget som hjälpte mig att sätta upp markiser i Göteborg, vilket är företaget Jaretegs Interiör.

Under hela våren har jag och min sambo funderat på att sätta upp en markis över vår terrass, vi har märkt att vi gärna vill ha något solskydd så att vi kan skärma av solen ifall vi vill det eftersom vi spenderar mycket tid på terrassen under sommarhalvåret. Sedan vi började fundera på att sätta upp någon typ av solskydd har vi kollat på de olika alternativen som finns, dessutom har vi kollat på olika företag som jobbar med markiser i Göteborg. Efter mycket tänkande kom vi fram till att vi ville sätta upp en terrassmarkis och vi vände oss till Jaretegs Interiör för att få hjälp med detta. Av dem fick vi riktigt bra hjälp med att hitta den perfekta markisen som skulle passa våra önskemål och behov, dessutom fick vi deras hjälp med att sätta upp markisen eftersom vi själva inte hade kunskapen för att kunna göra det på egen hand. Både jag och min sambo är oerhört tacksamma för all den fantastiska hjälp som vi har fått av det här företaget, jag vet inte hur vi hade gått tillväga om vi inte hade fått den hjälpen av dem. Nu sitter vår markis uppe och vi hade inte kunnat vara nöjdare, nu kan vi på ett smidigt sätt skärma av solen om vi vill sitta utomhus men inte i solen. Det är även väldigt passande nu till midsommar när man gärna vill sitta ute och äta god mat, så kan vi välja om vi vill ha sol på oss eller inte. Slutligen kan jag verkligen rekommendera er att vända er till Jaretegs Interiör om ni behöver någon typ av hjälp med markiser i Göteborg.